Autograph artikelsite

We worden steeds ouder

Vroeger werd men 30, 40 en toen 50. Door de jaren heen wordt men steeds ouder en ouder. Dit komt bijvoorbeeld omdat de wereld een stuk veiliger is geworden. Iemand in de middeleeuwen had bijvoorbeeld een grotere kans om in een gevecht gedood te worden dan de gemiddelde tiener met een mes in Rotterdam-Zuid. Ook door de verbeterde levensomstandigheden worden mensen inmiddels veel ouder dan vroeger. Door betere hygiëne en betere berichtgeving over dreigende ziektes voorkomen mensen dat ze ziek worden. Een dodelijk ziekte als de Pest zal deze tijden dus niet meer zo makkelijk om zich heen kunnen slaan als in de 17de eeuw. Tot slot is de geneeskunde nu lichtjaren verder dan de tijd waarin een kies nog zonder verdoving werd getrokken. Bijna alle ziektes zijn bekend en te genezen. Door deze verbeteringen en het feit dat mensen steeds ouder worden zijn ouderdomskwalen ontstaan. In onze wekelijkse blog bespreken wij deze week dementie en erectiestoornissen.

Dementie

Dementie wordt door sommige mensen beschouwd als de ergste ziekte die er bestaat. Waar men er van overtuigd is ooit elke ziekte te kunnen bestrijden is dementie een ziekte waar men hierover twijfelt. Bij dementie zijn de hersenen aangetast en wordt men extreem vergeetachtig. Men vergeet namen, gezichten en uiteindelijk gaat het vergeten tot het niveau dat men vergeet hoe te plassen, hoe te lopen en hoe te ademen. Dementie is een perfect voorbeeld van het feit dat de mensheid zich in rap tempo heeft ontwikkelt op het gebied van geneeskunde, hygiëne en veiligheid.

Erectiestoornissen

Als tiener moet je er niet aan denken maar als ouder wordend persoon kan het ook erg vervelend zijn, erectiestoornissen! Wanneer men ouder wordt maakt men minder testosteron aan waardoor een man problemen kan hebben met het krijgen van een erectie. Natuurlijk kun je Kamagra erectiepillen kopen of ander soort erectie pillen in slaan om deze nare stoornis tegen te gaan.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.