Autograph artikelsite

Massage tijdens werk

Massage tijdens werk kan voor heel veel ontspanning zorgen. Vooral op de werkvloer waar veel stress is, kan dit een welkome afleiding zijn. Veel werkgevers hebben nu deze diensten ingeschakeld en merken meteen aan het ziekteverzuim, dat dit een stuk lager ligt. Veel mensen die een behandeling hebben gehad, ervaren dit als zeer positief. Zij kunnen weer aan de slag nadat zij 15 minuten even hebben kunnen ontspannen op de massagestoel.

Ervaar ook het genot van zo een behandeling op de werkvloer. TripleEffect  geeft deze behandelingen en hebben een positief effect op de werkvloer.

Goede massage tijdens werk

Vroeger was het hard werken een must. Het ziekteverzuim lag dan ook een stuk hoger dan tegenwoordig. Althans sinds de stoelmassage in het leven is geroepen lijkt het dat het ziekteverzuim hier ook mee aan het dalen is.

Binnen ons bedrijf is de stoelmassage ook in het leven geroepen en met een zeer goed resultaat. Veel medewerkers maken hier dan ook graag gebruik van. Danielle ter Haar is de persoon die al vanaf 1999 deze behandelingen regelt. Zij zorgt ervoor dat de beste masseurs naar bedrijven worden gestuurd om deze behandelingen uit te voeren. Meer hierover weten, neem dan contact op met haar.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.