Autograph artikelsite

Handige hulpmiddelen voor zusters

Werk je in de zorg en is het lastig om je scharen of andere dingen bij je te hebben die nodig zijn tijdens het verzorgen van de cliënten die je hebt? Of raak je wel eens wat kwijt? Een handig tasje is meestal wel de oplossing voor dit probleem. Planning en tijd speelt ook een grote rol in de verzorging en een horloge helpt je hierbij als je wilt weten wat de tijd is en wanneer je naar de volgende patiënt moet. Zo zijn er nog meer leuke en handige hulpmiddelen voor je op te noemen die je kunt gebruiken in de zorg. De hulpmiddelen zijn in veel kleuren te verkrijgen, zodat het er niet saai uit ziet als je een hulpmiddel draagt of gebruikt. 

Leuke heuptasjes

Een zuster heuptasje voorkomt problemen zoals het kwijtraken van scharen en andere benodigdheden tijdens het verzorgen van cliënten. Het zorgtasje kan om je heup vastgemaakt worden waardoor hij ook niet in de weg zit. Deze is verkrijgbaar in verschillende soorten vrolijke kleuren waardoor de tas niet als saai wordt gezien. Er zijn ook verschillende maten waaruit je kan kiezen namelijk:

  • Normale grootte: 15,5 cm x 20,5 cm.
  • Groot: 25,5 cm x 20,5 cm.
  • Extra groot: 35,5 cm x 24 cm.

Deze buidel kan ook worden besteld met accessoires. Dit houdt in: een setje scharen waaronder een verbandschaar. Bij de set zit ook een pen met vier verschillende kleuren, zorghorloge en een notitieblokje met stickers. Op deze stickers kan je de notitie noteren en vervolgens kan je deze sticker ergens opplakken. 

Je kan ook een telefoontje bestellen waar je handig de telefoon in kan stoppen, waardoor je hem niet kwijtraakt tijdens het werken. Deze zit stevig en comfortabel aan je riem vast.

Horloge 

Een horloge is bijna een must in de zorgwereld. Elke patiënt moet geholpen en gecontroleerd worden. Als verpleger heb je een best wel strikte planning waar je, je aan moet houden. Hier kan een handig en vrolijk horloge je mee helpen. Het horloge is speciaal gemaakt voor in de zorg en kan via een clip worden opgehangen aan bijvoorbeeld een borstzakje, zodat deze niet in de weg zit. Een horloge om je pols is ook minder hygiënisch dan eentje hangend aan je uniform, omdat er nog bacteriën bij het handenwassen onder het horloge kan blijven zitten. Dit horloge is verkrijgbaar in allerlei kleuren, soorten en maten. Je hebt bijvoorbeeld een horloge gemaakt van kunststof en zelfs van hout. De horloges hebben een goed zichtbare wijzerplaat die een duidelijk contrast hebben in combinatie met de wijzers. 

Vrolijke Verpleegkundige sokken

Om de vrolijke set helemaal af te maken zijn er ook leuke en vrolijke verpleegkundige sokken. Deze sokken hebben grappige vrolijke figuurtjes en printjes. De sokken passen in bijna alle hygiënische regelgevingen doordat ze goed schoon te wassen zijn en elke dag weer schoon om je voeten kunnen zitten. Deze hippe sokken geven een vrolijke sfeer met zich mee en zitten ook nog eens lekker! Wat wil je nog meer?

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.