Autograph artikelsite

Gehoortoestellen van Phonak

Gehoorstoestellen zijn er in diverse soorten en maten te verkrijgen. Voor ieder persoon is er wel een passend model te vinden. Gelukkig maar, anders zal het erg zijn, wanneer jij zonder zo een gehoorapparaatje door het leven moet gaan. Iets niet goed kunnen horen is erg en helemaal in een ruimte waar veel mensen tegelijk aan het praten zijn. Veel mensen die slechthorend zijn willen dit soort ruimtes vermijden. Zij worden gek van de geluiden en om zelf een gesprek aan te gaan is dan onmogelijk. Vaak worden deze mensen gezien als saaie personen en dat is toch wel erg jammer. Vooral omdat dit wordt gezegd door mensen die niet weten hoe erg het is om slechthorend te zijn.

Gelukkig heeft Phonak diverse gehoortoestellen om dit probleem aan te pakken

Vandaag de dag zijn er zoveel mogelijkheden om weer te kunnen horen en dat is maar goed ook. Helemaal nu er een nieuw apparaatje op de markt is gebracht, waarmee je zelfs in rumoerige ruimtes het hoogste woord kan hebben.

Veel mensen die al jaren met een hoortoestel lopen weten hoe lastig het kan zijn wanneer iemand aan jouw verkeerde kant staat te praten. De vraag om aan de andere kant te gaan staan staat vaak raar, maar daarom kan een gesprek niet goed op gang komen. Gelukkig is met de komst van de Phonak CROS B dit probleem opgelost.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.