Autograph artikelsite

Hoe jij je eigen schaduw kan creëren in de zomer

Een felle stralende zon, hoge temperatuur en ene koud glas in je hand. Dat is natuurlijk een ideaal beeld hoe jij je vrije dag wilt door brengen. Maar dit is niet altijd leuk. Momenten wanneer dit is en hoe jij dit kan oplossen kom je verder in de tekst te weten. Een hint, het onderwerp is “screens voor overkapping”.

Scenario’s waar de screens handig kunnen zijn

Je wilt rustig buiten onder de overkapping zitten zonder gestoord te worden. Vele keren is dit niet mogelijk omdat mensen altijd naar je kunnen kijken. Maar naar binnen gaan is ook weer zonde van het lekkere weertje. Wat kan je dan doen? Screens plaatsen. De screen geven jou weer de privacy die je wilt. Terwijl je nog gewoon buiten kan blijven zitten.
De vrijheid die je weer krijgt is groter dan je denkt. Denk bijvoorbeeld aan een vroege ochtend. Je staat op en bedenkt om buiten te ontbijten. Maar iedereen kan zien dat jij nog in je pyjama, onderbroek of andere nachtkleding zit. Of je ziet er gewoon niet uit want je haar zit door de war. Ook kan een romantisch moment gewoon weer op zijn plek zijn. 

Naast privacy, is het belangrijkste natuurlijk dat het de zon tegen houd. Jij kan zelf bepalen hoeveel licht er moet zijn. En het kan niet simpeler. Met de screens heb je een eigen schaduw waar jij in kan afkoelen.
Nog meer voordelen van de schaduw is dat zonlicht irriterend kan zijn op beeldschermen. Je ziet niet meer goed wat er zich afspeelt en de reflectie doet pijn aan je ogen. Het laten zakken van de screens is de oplosing. Je kan weer gewoon een film kijken, een video game spelen, even op je telefoon wat doen of op een E-reader verder lezen. 

Wat ook handig is aan de zonwering is dat jij de temperatuur ook wat kan beïnvloeden. Met de felle zonnestralen op je huid krijg je het alleen maar warmen, en je kan ook nog is verbranden. Wat je uiteraard wilt voorkomen. 

De voordelen die jij dus hebt als je screens voor overkapping neemt zijn:

  • Privacy in je eigen huis
  • Geen last meer van te veel licht in je huis
  • Verkoeling door schaduw

Tarieven

Wat kosten screens? Dat is wat jij nu afvraagt na het lezen en horen van deze voordelen. Screens hoeven niet al te duur te zijn. Maar het ligt wel aan het formaat, kleur en de bediening van de gene die jij uit kiest. Maar de simpele zullen vaak wel rond de zelfde prijs vallen. Dit ligt ongeveer op €99 voor een standaard screen. Dit is dan maximaal 9 vierkante meter groot en werkt via handbediening. Maar met automatisatie kost deze nog geen €150. De verschillende modellen en uitvoeringen zullen ook in deze prijs klasse vallen. Wel is het natuurlijk per aanbieder anders. Kijk dan goed welk bedrijf het voordeligst is en welke service er wordt bij aangeboden. Gratis installeren van het product is van zelf sprekend een goede service.

Bron: https://www.zonweringgarant.nl/

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.