Autograph artikelsite

De vele voordelen van ramen blinderen

Of je nu op zoek bent naar een professionele partij om je auto of bedrijfspand te laten tinten, er zijn gigantisch veel voordelen aan verbonden. De voordelen zijn redelijk gelijk aan elkaar. Daarom leggen we je graag uit wat deze voordelen nu zijn en weten we zeker dat je jouw ruiten gaat laten tinten.

Bescherming & veiligheid

Als je bijvoorbeeld de ruiten van je auto laat tinten dan biedt dit een extra stukje bescherming. Mocht je te maken hebben met dieven of een botsing dan heb je geen last meer van rondvliegend glas. Dit is voor veel mensen een belangrijk voordeel ten opzichte van af fabriek ruiten.

Warmte werend

Het allergrootste voorbeeld is toch wel dat dankzij de geblindeerde ramen en ruiten de warmte buiten wordt gehouden. Deze folie biedt zoveel bescherming tegen de zon dat je hier ook kosten door gaat besparen. Als je jouw bedrijfspand laat tinten dan hoef je de airco niet meer zo hard aan te zetten. En hetzelfde principe geldt voor je auto. Door deze folie staat de airco gewoon een tikkie lager.

UV-werende folie

Wist je dat deze folie zo’n 99% van de schadelijke UV-straling tegenhoudt? Hierdoor heb je ook geen last van die verkleuring van je interieur binnen in je auto of je pand. Hierdoor gaan je spullen langer mee. Al met al weer een mooie kostenbesparing!

Laten tinten

Wil je jouw ramen tinten? Dan raden we je aan om eens een offerte aan te vragen bij een professioneel bedrijf en de echte vakmannen. Hierdoor ben je verzekerd van topkwaliteit, goede service en een complete ontzorging. Vaak als je kiest voor zo’n bedrijf dan krijg je een gratis leen auto mee. Hierdoor kan je toch nog lekker naar werk rijden en haal je later je auto weer op. Idealer kan niet toch?

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.