Autograph

Autograph artikelsite

Zoek jij een goed voorraadbeheersysteem?

2 min gelezen

Wij hebben een bedrijf waarbij we altijd een goede voorraad moeten hebben liggen. Het is echter altijd heel lastig in te schatten of wij voldoende materialen op voorraad hebben liggen, of dat wij juist veel te veel hebben liggen. Beide is niet goed want in het eerste geval lopen onze projecten vertraging op wanneer wij nog iets moeten bestellen op het moment dat het er al had moeten zijn, en in het tweede geval hebben wij kapitaal liggen dat wij niet gebruiken. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een goed voorraadbeheersysteem en dat hebben wij gevonden bij Optiply. Dit bedrijf was onze redder in de nood. 

Een goed voorraadbeheersysteem is goud waard

Als je met een goed voorraadbeheersysteem gaat werken, weet je zeker dat je daar heel veel voordeel van kunt hebben. Wij hebben gemerkt dat toen wij met de mensen van Optiply gingen overleggen, wij te horen kregen hoe wij veel beter grip op onze voorraad konden krijgen. Wij kunnen nu met een klik op de knop bekijken wat wij nog hebben liggen, wat het verloop is en noem het allemaal maar op. Dat is een groot voordeel en wij zijn daarom ook blij dat wij met dit bedrijf zijn gaan samenwerken. Mocht jij daarom ook op zoek zijn naar een beter systeem, neem dan even contact op met dit bedrijf. 

Hier kun je spijkers met koppen slaan

Wij zijn blij dat wij nu beter inzicht hebben in onze voorraad want daarmee kunnen wij niet alleen veel sneller en beter werken, wij kunnen ook nog eens veel geld besparen. Dat is ideaal en vandaar dat ik iedereen kan aanraden om ook een keer te bekijken wat de mogelijkheden zijn om jouw voorraadbeheer te optimaliseren. Voor weinig geld kun je namelijk al heel veel verbetering doorvoeren.