Autograph artikelsite

Waarom ook jij een Favicon wilt instellen op WordPress

Wil jij meer resultaten hebben en het internet hiervoor inzetten? Ben je op zoek naar tips hiervoor? Dan ben je op deze pagina helemaal aan het juiste adres. Online marketing is in de laatste jaren enorm belangrijk geworden en is een groot gedeelte geworden van marketing in zijn geheel. Er zijn allemaal tips & tricks op de markt gebracht die ervoor zorgen dat er meer traffic kan worden gegenereerd op websites. Eén van deze tips is een favicon instellen. Hiermee kan jij meteen meer opvallen voor jouw bezoekers én in de zoekresultaten van Google. Ook is er een positieve verandering te merken wanneer er zoekopdrachten worden gedaan op de telefoon. Wil jij hier meer over weten? Lees dan snel verder!  

Favicon werkt positief op resultaten 

Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat een favicon instellen positieve resultaten opwekt in zoekmachines. Dit komt omdat Google waardes geeft aan websites. Kortgezegd helpen alle kleine beetjes om jouw website boven de websites van jouw concurrenten te krijgen. En dit is uiteindelijk wat jij wilt als eigenaar van een website. Het is jouw primaire taak om het online verkeer naar jouw website te lokken.  

Méér tips om traffic te generen 

Een favicon instellen is slecht één van de vele tips. Er zijn meerdere mogelijkheden, zoals gebruik maken van een goede metatitel en metabeschrijving. Jouw site bovenaan de resultaten krijgen van Google is niet het enige dat belangrijk is. Wanneer jouw website eenmaal wordt getoond is het belangrijk dat ze daar dan ook op klikken. Anders is alles natuurlijk voor niets geweest. Daarom moet naast een favicon instellen een activerende titel worden verzonnen, waardoor de gebruiker het gevoel heeft om te willen doorklikken. Dit wordt ook wel CTR genoemd, wat staat voor Click Through Ratio. Wanneer dit percentage hoog is zul je merken dat Google jou hiervoor zal belonen.  

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.