Autograph

Autograph artikelsite

Waarom handdoeken met logo?

1 min read
Handdoeken met logo

Hoewel een handdoek dikwijls wordt gebruikt om de handen droog te maken wordt hij daarnaast ook gebruikt om meer delen van het lichaam te drogen. Dat kan bijvoorbeeld na het nemen van een douche of na een duik in het zwembad. Handdoeken zijn vrijwel altijd van badstof. Er zijn ook handdoeken met logo te vinden, maar waarom handdoeken met logo?

Bedrijven

Een van de redenen waarom bedrijven bedrukte handdoeken als promotiemiddel inzetten is vanwege het grote drukoppervlak. Door slim gebruik te maken van de opdruk mogelijkheden kun je marketing voeren als nooit tevoren. Met een handdoek met logo kun jij de naamsbekendheid van jouw bedrijf of onderneming flink verbreden. Strandlakens bijvoorbeeld zullen misschien wel meerdere dagen op het strand liggen en zullen veel voorbijgangers jouw naam of logo meekrijgen en onbewust onthouden ze dit.

Gepersonaliseerd cadeau

Wanneer je iets heel bijzonders te vieren hebt zijn zachte handdoeken met tekst een prachtig aandenken. Je kunt bijvoorbeeld een specifieke datum op een handdoek laten drukken of je geeft een verhaal erop als herinnering. Een foto laten printen op een gepersonaliseerde handdoek is natuurlijk ook een prachtig en doordacht cadeau. Het is leuk, persoonlijk, maar ook erg handig, want iedereen heeft handdoeken nodig. Het is erg creatief en de gelukkige zal er zeker warm van worden.