Autograph artikelsite

Het complete bedrijf voor al je diensten

Wanneer je een bedrijf gaat verhuizen en er moeten zware machines worden gehesen, moet je in de meeste gevallen apart een kraanwagen laten komen. Dit is niet alleen erg omslachtig, maar in de meeste gevallen kost het ook nog eens veel geld. Bij de meeste bedrijven zit je vast aan een minimaal aantal uren van kraanhuur, Autolaadkranen bij Gebr. Vermeer Transport horen bij het totaalplaatje. Geen extra kosten, en nog belangrijker je kunt alles met Vermeer regelen. Geen verschillende bedrijven maar alles bij een gespecialiseerd bedrijf.

Lossen

Alle werkzaamheden kunnen worden verricht

Met alle professionele middelen die Vermeer heeft kunnen werkelijk alle soorten werkzaamheden worden verricht. Van het te water laten van een jacht, tot het plaatsen van een betonnen beeld. Al ruim 30 jaar is het bedrijf een specialist in het verplaatsen en plaatsen van alle goederen, hoe groot en hoe zwaar deze ook mogen zijn. Alle medewerkers hebben de benodigde papieren om alle soorten hijswerkzaamheden te mogen verrichten of te verplaatsen. Ook voor het bouwen van staal en betonconstructies ben je bij Autolaadkranen bij Gebr. Vermeer Transport aan het goede adres.

Diverse werkzaamheden

Altijd en overal een oplossing

Wanneer je een kraanwagen van Autolaadkranen bij Gebr. Vermeer transport huurt weet je zeker dat er altijd en overal een oplossing voor is. Het bedrijf beschikt namelijk over alle mogelijke hijsmiddelen en materialen die er zijn, wat er ook gehesen moet worden. Wat voor klus je ook hebt, Vermeer is in de loop der jaren de specialist voor transport en hijswerkzaamheden en verhuizen van bedrijven.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.