Autograph

Autograph artikelsite

Een beetje orde in jouw bedrijf door opbergsystemen

1 min read
Opbergsysteem

Een opbergsysteem is een systeem voor het opbergen en bewaren van onder andere geschriften, stukken, akten, enzovoort. In veel bedrijven is het enorm slecht geordend. Veel dingen liggen door elkaar waardoor je nooit iets kunt vinden. Het ziet er rommelig uit en dit zorgt vaak voor een chaotische werksfeer. Je kunt dit erg makkelijk oplossen: opbergsystemen!

Veilige opslag

Bedrijven zijn verantwoordelijk voor het veilig, beschermd en controleerbaar opslaan van data. Het is dus erg belangrijk dat vertrouwelijke documenten veilig bewaard worden. Papierwerk laten liggen op werkplekken of in gezamenlijke ruimten kan dus consequenties hebben. Dit kan namelijk zorgen voor een datalek en daar kunnen enorme boetes aan vastzitten. Ook heeft dit natuurlijk een negatieve invloed op de reputatie van de onderneming en hierdoor kun je klanten verliezen. 50% van de mensen heeft wel eens vertrouwelijke of persoonlijke data onbeveiligd op een bureau laten liggen.

Ruimte- en tijdbesparing

Als je dingen goed en netjes opbergt met opbergsystemen, maak je enorm veel ruimte vrij. Je hebt meer controle en overzicht over alles en dit is erg belangrijk. Het is erg makkelijk om alles te ordenen met deze systemen, dus er is dan veel meer ruimte dan je denkt. Je kunt vaak opbergboxen makkelijk opstapelen en zo staat alles makkelijk en netjes bij elkaar. Je kunt de boxen makkelijk op elkaar klikken, zodat ze erg stevig en veilig staan.