Autograph

Autograph artikelsite

Duurzaam bedrukte drinkflessen

1 min read
Bedrukte drinkflessen

Duurzaam betekent dat iets geproduceerd of verkregen is op een manier die het milieu en de natuur zo min mogelijk belast. Drinkflessen zijn langwerpige, ronde vaten waar je water uit kan drinken. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten drinkflessen te vinden die duurzaam zijn. Deze flessen zijn dus goed voor het milieu. Duurzaam bedrukte drinkflessen?

Relatiegeschenk

Een waterfles met opdruk van jouw logo en/of naam is een populair geschenk. Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor dit relatiegeschenk, omdat het heel goed aansluit bij de huidige tijdsgeest. Meer en meer mensen worden zich namelijk bewust van hun gezondheid en welke impact bijvoorbeeld frisdrank en andere ongezonde tussendoortjes hebben. Het drinken van water is een veel gezondere keuze en door jouw relaties een handje te helpen voor water te kiezen komt je meteen positief en ontwikkeld over.

Warme dranken

Naast het bestellen en bedrukken van waterflesjes zijn er uiteraard ook andere mogelijkheden. Je kunt ook drinkflessen voor warme dranken bedrukken. Thermosflessen zijn perfect om uit te delen op winterevenementen maar lenen zich daarnaast ook uitstekend als relatiegeschenk aan zakenrelaties, zodat zij hun koffie en thee overal mee naartoe kunnen nemen. Dit zorgt er natuurlijk ook voor het milieu verbetert want deze flessen zijn gemaakt om hergebruikt te worden. Deze kun je ook erg goed bedrukken. Iedere keer dat een relatie een lekkere slok warme koffie neemt wordt dit onbewust gekoppeld aan jouw naam en merk.