Autograph artikelsite

Deze winterse teamuitjes zijn altijd een succes

Zoek je inspiratie voor leuke winterse teamuitjes? In de zomer is het natuurlijk gemakkelijk om een uitje te verzinnen. Bij mooi weer is vrijwel alles leuk. Maar wanneer het kouder wordt kan het een uitdaging zijn om een leuk winters teamuitje te verzinnen. Kijk niet verder, want we hebben hier de beste inspiratie die je je maar kunt wensen voor je.

Apres ski thema spellen

Wat dacht je van een spelletjesmiddag of avond waarbij jullie gezamenlijk spellen spelen met een après ski thema? Dat is niet alleen gezellig maar ook nog eens goed voor de teambuilding wanneer je in teams de strijd aangaat. Leuk en nuttig dus!

Ijssculpturen maken

Het klinkt moeilijker dan het is, maar met een leuke workshop of duidelijke uitleg kunnen jullie vrij gemakkelijk zelf ijssculpturen maken met simpele figuren en vormen. Je zult verbaasd zijn wanneer je er achter komt wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot het maken van ijssculpturen, en dat is hartstikke leuk!

Kookcursus

Is er iemand die niet van lekker eten houdt? Wij kunnen het ons in ieder geval niet voorstellen, dus dan is een kookcursus natuurlijk een fantastisch idee! Je kunt kiezen voor een bepaalde keuken zoals de Aziatische of Italiaanse en vervolgens samen heerlijke gerechten maken.

Escape room

Een escape room is leuk, spannend en vereist goede samenwerking om op tijd te ontsnappen. Bovendien zijn escape rooms vrijwel altijd binnen, waardoor dit een erg leuk teamuitje is om in de winter te doen!

Bomvol inspiratie

We hopen dat je na het lezen van deze blog bomvol inspiratie zit en al goede ideeën hebt opgedaan om het volgende winterse teamuitje te organiseren. We wensen jou en je collega’s of team daar alvast heel veel plezier bij en we hopen dat jullie er met volle teugen van zullen genieten.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.