Autograph

Autograph artikelsite

De afname van langdurig ziekteverzuim verlagen

1 min read
langdurig ziekteverzuim verlagen

In 2019 is de alarmerende piek in de afname van langdurige ziekteverzuim al waargenomen en hebben talloze experts gewaarschuwd voor de eventuele gevolgen. Langdurig ziekteverzuim verlagen is te succesvol gebleken over de laatste paar jaar, daarom zijn dit jaar maatregelen genomen om mensen alsnog thuis te kunnen laten blijven.

langdurig ziekteverzuim verlagen

Je zit thuis, en nu?

Netflix al helemaal uitgekeken? De afwas is gedaan? Huis is schoon? Kussens zijn uitgeklopt? Peuters zijn naar de peuterspeelzaal? Borden zijn kapot gegooid? Theedoeken zijn nat? Dan moet je op een gegeven moment als langdurig zieke misschien eens op zoek naar  een nieuwe hobby. Pak een boek, ga lezen! Leer een nieuwe taal! Borstel een poes! Langdurig ziekteverzuim is voor niemand fijn, maar met een beetje inzet kan je er best een leuke periode van maken. Is alle kaas al gesorteerd op alfabet bijvoorbeeld?

Je baas mist je

Heb je er wel eens aan gedacht dat je baas jou net zoveel mist als jij hem of haar? Stuur je baas eens een lief berichtje of een bos bloemen, Langdurig werkend zijn is ook geen pretje en je baas kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Bij deze heel veel succes gewenst bij het verlagen van de afname van het ziekteverzuim, op hoop van zegen en een broek vol!