Autograph artikelsite

Dakpanelen: wat zijn de voordelen?

In veel gebouwen zijn geïsoleerde metalen dakpanelen de meest praktische en kosteneffectieve manier om een ​​gebouw energiezuiniger te maken, door het koeler te houden in de zomer en warmer in de winter. Bovendien kan isolatie condensatie verminderen. Dit kan gezondheidsvoordelen opleveren door schimmel en vocht te verminderen.

Veel bedrijven in Nederland, maar ook andere landen bieden geïsoleerde metalen dakpanelen met een garantie van 40 jaar, een levensduur die nodig is voor de meeste gebouwen en geven u het vertrouwen dat u de juiste beslissing neemt om te investeren in de energie-efficiëntie van een gebouw op lange termijn.

Volgens meerdere dakspecialisten zijn de 3 belangrijkste voordelen van het gebruik van geïsoleerde dakplaten in tegenstelling tot traditionele dakbedekkingsalternatieven:

Kostenefficiënt


25% van alle warmte kan verloren gaan door slecht geïsoleerde dakbedekking en daardoor de kosten van uw energierekening verhogen. Geïsoleerde metalen panelen bieden een snelle constructie, ongelooflijke duurzaamheid en energie-efficiëntie, waardoor de totale installatie- en bedrijfskosten worden verlaagd, terwijl tegelijkertijd op de energierekening wordt bespaard.

Ontwerpflexibiliteit


Geïsoleerde dakpanelen worden geleverd in verschillende profielen, kleuren en aangepaste modulaire breedtes met in de fabriek gevormde hoeken, wat esthetisch aantrekkelijke ontwerpopties biedt voor horizontale of verticale installatie. Ondersteund door productiefaciliteit voor plaatwerk en poedercoating, kunnen interen specialisten een complete en flexibele oplossing voor gebouwschillen bieden.

Eenvoudige installatie


Geïsoleerde dakpanelen zijn verkrijgbaar in een groot aantal diktes om te voldoen aan de bouwvoorschriften en om de vereiste Kingspan u-waarden te bereiken. Ze zijn eenvoudig te installeren en zijn minder arbeidsintensief in vergelijking met traditionele dakoplossingen die meestal een aantal lagen en componenten bevatten. Het ‘één laag’ aspect van geïsoleerde dakplaten betekent dat een groter oppervlak in een kortere tijd kan worden bedekt. Op het moment dat u advies nodig heeft kunt u gerust bellen om een prijsindicatie te achterhalen. Wij zorgen daarnaast voor een passend advies.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.