Autograph artikelsite

Wist je dat je ook online plinten kunt kopen?

Bezig met een verhuizing? Daar komt ontzettend veel bij kijken. Als je mazzel hebt dan ligt er al een mooie vloer in het nieuwe huis maar vaak moet die er ook nog in, inclusief te plinten. Gelukkig kun je tegenwoordig online plinten kopen en het jezelf zo iets makkelijker maken. Maar welke plinten kies je?

Tegen de muur of op de grond

Je hebt van die lange, vrij smalle plinten die je op de vloer zelf kunt bevestigen. Deze zien we in vrijwel alle huizen en ze zijn relatief betaalbaar. Je kunt ze ook online kopen. Dat kunnen bijvoorbeeld plakplinten zijn, dus plinten die zelf een lijmrand hebben, of het kunnen plinten zijn die je met speciale plintenkit bevestigt. Daarnaast zijn er nog de plinten die je tegen de muur legt. Deze plinten zijn vaak wat hoger en in de meeste gevallen wit. Witte plinten passen immers goed bij elk soort vloer. 

online plinten

Wat heb ik nog meer nodig?

Afhankelijk van het soort plinten dat je koopt, is het ook handig om een plintenknipper in huis te halen. Een plintenknipper gebruik je om die kleine, dunne plinten mooi op maat te knippen. De plint moet immers ook wel eens een hoekje om en daarvoor moet je er een speciaal randje aan knippen. 

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.