Autograph artikelsite

Meer daglicht in de uitbouw

Vaak wanneer je een stuk aan je woning bouwt, kom je daglicht tekort. Tijdens de bouw is er rekening gehouden met een bepaalde opbrengst van daglicht, ga je dit wijzigen en de woonkamer langer maken merk je dit direct. Door het plaatsen van een dakkoepel tijdens het bouwen van de aanbouw, zorg je ervoor dat je voldoende daglicht binnen krijgt. Buiten het feit dat de koepel daglicht naar binnen brengt, staat het ook nog eens leuk in je woonkamer.

Dakkoepel

Soorten dakkoepels

In het assortiment van bouw-handel.nl ben je niet gebonden aan een soort lichtkoepel, verschillende soorten en afmetingen heb je om uit te kiezen. Is je koepel alleen om daglicht binnen te brengen, of wil je er ook de ruimte mee ventileren? Ook op het gebied van isolatie zijn er verschillende koepels, van eenvoudig tot zeer exclusieve modellen die perfect isoleren. Wil je informatie over het plaatsen van een koepel, ook dat kun je vinden op de website.

Welke stijl koepel past bij jouw woning?

Niet iedere woning is hetzelfde gebouwd, heb je een moderne woning of een traditioneel rijtjeshuis. Voor iedere woning is er wel een geschikte dakkoepel te vinden, extra opties zorgen ervoor dat je het je ook gemakkelijk kunt maken. Je moet dan denken aan elektrische bediening of een zonwering, hiermee kun je in de zomer de warme zon buiten houden. Ook de vormen en materialen kunnen verschillend zijn, op de website bouw-handel.nl vind je alle soorten en materialen die er zijn binnen het assortiment.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.