Autograph artikelsite

Hypotheekadviseur Eindhoven

De afgelopen jaren heb ik steeds een woning gehuurd,omdat de woningprijzen nu gezakt waren en de rentetarieven zo laag stonden, vond ik het een goed moment om een eigen huis te gaan kopen. Maar voordat ik huizen wilde gaan bezichtigen wilde ik eerst weten wat ik aan hypotheek kon krijgen. Ik heb daarom contact opgenomen met Van den Boer & Roggen financieel advies via www.vdbr.nl.

Eerste gesprek

Ik heb hen een mail gestuurd met wat vragen en daar kreeg ik al snel een reactie op terug. Daarna heb ik hen gebeld om een afspraak te maken. De afspraak kon nog dezelfde week plaatsvinden. Super fijn. Ze gaven aan welke gegevens ik bij de hand moest hebben voor het gesprek. Tijdens het gesprek werd er gelijk een berekening gemaakt over wat er maximaal haalbaar was voor mij. Tijdens het gesprek gaf ik aan hoeveel geld ik maximaal per maand (netto) kwijt wilde zijn aan de hypotheek. Ook hiervoor werd een berekening gemaakt. Ik wist toen dus gelijk naar wat voor soort woningen ik kon gaan kijken en dat waren er redelijk veel.

Huis gekocht

Na een paar weken vond ik het perfecte huis en ik heb toen gelijk weer contact opgenomen met Van den Boer & Roggen financieel advies. Zij wisten nog wie ik was, super fijn. Zij hebben daarna alles voor mij geregeld en nu ben ik de trotse eigenaar van een eigen huis en ik betaal nu per maand veel minder dan voor mijn oude huurwoning! Geweldig!

Bron: hypotheekadviseur Eindhoven

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.