Autograph

Autograph artikelsite

Hoe blijft mijn erf schoon?

2 min gelezen

Het hebben van een eigen erf is een van de fijnste dingen om te hebben. Je hebt allereerst gewoon je eigen woning waar je kunt gaan en staan waar jij wilt. Misschien ben je de gelukkig die om het huis heen nog een stuk grond heeft. Het is natuurlijk geweldig om veel grond te hebben, maar het kan soms wel moeilijk zijn om alles schoon te houden. Wil je weten hoe je je erf het beste schoon kunt houden? Lees dan snel verder naar de onderstaande tips!

Tip 1: Vegen

De eerste tip om je erf schoon te maken in om het gehele erf te vegen. Dit kun je natuurlijk doen met een bezem van Bus, maar er zijn ook een aantal andere tools die jij kunt gebruiken. Het is namelijk een enorme en bijna onmogelijke klus om het complete erf met de bezem schoon te vegen. Om die reden kun je ook een veegmachine of zelfs een bladblazer gebruiken om het vuil op een bult te krijgen. Hierna kun je de bult met vuil volledig opruimen.

Tip 2: Grasmaaien

De tweede tip om een schoon erf te hebben is om het gras regelmatig te maaien. Het lijkt misschien raar, maar een gemaaid gras ziet er schoon uit. De eerste indruk van je erf is al direct een stuk beter als je een perfecte grasmat voor het huis hebt liggen. Want zeg nou eens eerlijk, het is enorm mooi om te zien en je woning krijgt er een stuk meer luxe van!

Tip 3: Opruimen

De derde en laatste tip is om het erf op te ruimen. Als je een groot erf hebt is de kans groot dat je overal spullen hebt staan. Het is dus erg belangrijk om je erf gewoon op te ruimen. Zet de spullen allemaal in de schuur of op de plaats waar het hoort.