Autograph artikelsite

Een snelle verhuizing in de hoofdstad

Een leuke nieuwe woning in Amsterdam gekozen of je bent op zoek naar een. En het liefst doe je dit zo snel mogelijk. Want je hebt je tijd hard nodig. Of je kan echt niet meer in je oude woning wonen wegens nare omstandigheden zoals lekkage, overlast, een hoop beschadigde stukken of wegens een recente scheiding met je partner. Dan is een spoedverhuizing van te pas. 

Hoe de verhuizing snel zal verlopen

De verhuizers Amsterdam snappen dat jij in deze situaties wilt dat alles extra snel moet verlopen. Gelukkig zijn ze hier in gespecialiseerd. Alles is al in hun hoofd uitgestippeld. 

Bij de ontruiming van je oude woning pakken ze alles snel in de dozen, dit doen ze meteen per categorie. Bijvoorbeeld service en bestek bij elkaar, broeken en shirts of elektronica samen. Zo zorgen ze er meteen voor dat het uitpakken snel verloopt. Het wordt dan voor nog meer gemak op de doos gemarkeerd. Zo is het indelen binnen huis al gedaan.

Grote onderdelen zoals bankstellen, tafels of kasten kunnen het moeilijk maken. Maar de oplossing is simpel. Een steekkar maakt het heel simpel om iets zwaars te vervoeren. Zo is de koelkast al snel het huis uit. Bankstellen daar in tegendeel kunnen er niet een twee drie op worden gezet. Er zal dan gekeken worden of die uit elkaar gehaald kan worden. Met bijvoorbeeld een L-vormige bank is het handig om hier 2 delen van ui elkaar te halen.
Of gewoon een hele hoop dozen op elkaar te zetten op de steekkar.

De verhuiswagen wordt ingeladen met inzicht net als bij de haven zodat alles past. Meestal hebben verhuiswagens een soort lift achterin zodat grote, onhandige en zware dingen er zo in gerold kunnen worden. Verhuizers uit de buurt weten vaak de beste routes voor de wagen. Zo kan hij niet door een smalle straat. Maar weet hij wel hoe hij er kan komen. Het zelfde geldt voor als een weg is afgezet. Dit maakt het een stuk makkelijker dan als je he zelf moet doen. Je bent niet bekend in de wijk dus je zal veel tijd kwijt zijn met zoeken.

Eenmaal aangekomen, dan helpen de verhuizers weer met het uitruimen van de verhuiswagen. Jij weet zelf het beste hoe jij je nieuwe huis wilt inrichten. Zorg dan dat je weet waar alles ongeveer moet komen te staan. Anders moet je nog alles binnen door elkaar gaan gooien.

Tarieven

Per bedrijf heb je een ander bedrag wat er gehanteerd wordt. Maar vaak zal het in de buurt komen. Ga dan opzoek naar een voordelige verhuisservice Amsterdam die je graag wilt helpen.
Prijzen zullen vallen rond de 40 euro per verhuishulp en verhuiswagen. Mocht je nou meerdere nodig hebben dan is dat geen probleem.
Een aanhanger is ook te huur. Voor 20 euro heb je extra opslag voor tijdens het vervoeren van de eigendommen.
Als laatste kan een verhuislift nodig zijn. Voor bijvoorbeeld in een appartement in de flat. Dan kunnen de spullen zo door het balkon naar binnen gebracht worden.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.