Autograph artikelsite

3 Tips voor internationaal verhuizen

Een huis gevonden in het buitenland? Gefeliciteerd! Alleen nu nog weten hoe je precies je hele inboedel naar het buitenland gaat vervoeren zonder dat het je ruggen met geld gaat kosten. Het verhuizen gaat natuurlijk een hele klus worden en dus een ook een smak geld. Toch kan je doormiddel van deze 3 tips die aan je worden geadviseerd om even te checken en te weten komen hoe je efficiënter verhuist en zo ook minder kosten hebt met het verhuizen van je inboedel die verhuist gaat worden. Verhuizen naar het buitenland blijft altijd lastig met het vinden van de juiste middelen die binnen het budget passen die je wilt uitbesteden.

Tip 1: Het vergelijken van internationale verhuisbedrijven

De eerste tip die je meegegeven wordt is het vergelijken van verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het internationaal verhuizen. Kijk hierbij goed naar wat ze je te bieden hebben en wat het prijsverschil is. De ene kan hetzelfde bieden als de andere maar wel een hogere prijs hebben. Het handige is dat een internationaal verhuisbedrijf ook vaak een verzekering aanbiedt die bij de verhuizing past. Kijk ook op internet wat voor google reviews deze bedrijven hebben gekregen van hun klanten waar ze wel eens hun diensten aan verleend hebben. Het aanvragen van verschillende offertes van de bedrijven is ook een goede manier om inzicht te krijgen op de prijzen en waarvoor je daadwerkelijk betaalt. Ontdek of ze een keurmerk of een bepaald certificaat hebben die hun ervaringen weergeven en hoe goed functioneren tijdens het verhuizen. Meer ervaring is meestal ook minder tot geen schade aan je spullen die vervoert moeten worden.

Tip 2: Alvast spullen mee nemen tijdens het bezoeken van je nieuwe huis

De tweede tip die je meekrijgt is: neem alvast wat spullen mee als je naar het nieuwe huis gaat. Je gaat vast een paar keer naar het huis toe om de status ervan te bekijken en om te klussen. Neem dan alvast wat spullen mee die je wilt verhuizen. Dit zorgt ervoor dat het verhuisbedrijf wat je inhuurt minder bezittingen van jou moeten vervoeren en dus minder tijd kwijt is aan het inpakken en vervoeren van de bezittingen. Minder tijd kwijt aan deze werkzaamheden is minder kosten wat weer een groot voordeel kan zijn en jou aardig wat geld bespaard. 

Tip 3: Een goede voorbereiding

De laatste tip die je krijgt is dat je goed moet voorbereiden voordat je gaat verhuizen. Pak alvast wat eigendommen in en haal bijvoorbeeld alvast een bed uit elkaar zodat de verhuizers dit niet hoeven doen. Sterke verhuisdozen kopen is ook wat je alvast kan voorbereiden zodat je snel kan beginnen met alles goed en stevig in te pakken doormiddel van deze dozen en ander verpakmateriaal wat er voor zorgt dat er niks beschadigd kan worden. Door de stevige dozen en het verpakkingsmateriaal gaat er niet snel een doos kapot die dan weer vervangen moet worden, dit kost namelijk tijd en helaas ook extra kosten als dit door het verhuisbedrijf wordt gedaan.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.