Autograph artikelsite

E-liquids, eenvoudig of ingewikkeld?

E-liquids stop je in een e-sigaret, zodat je deze vloeistof kunt verdampen. In iedere e-sigaret moet e-liquid. Dit is als het ware de brandstof die je over je longen dampt. Zonder deze vloeistof zal er weinig gebeuren. Wanneer je graag gebruik maakt van een e-sigaret zul je dus ook altijd e-liquid nodig hebben. Het probleem is echter dat er misschien wel duizenden verschillende soorten en smaakjes zijn, allemaal net anders dan de rest. Hoe kies je dan de juiste? We hopen dat je daar na het lezen van deze blog een makkelijkere keuze in kunt maken! 

Smaakjes 

Het grootste deel van de e-liquids verschilt vooral van elkaar op basis van de smaak. Zo zijn er neutrale smaken, fruit smaken, kruidensmaken, sigarettensmaken en nog vele anderen. Er schijnt zelfs een stroopwafelsmaakje te zijn! Dat is maar goed ook, want wat de een lekker vind is voor de ander misschien wel niet te pruimen! Wat de smaak betreft kunnen we je maar één ding adviseren: probeer ze uit om erachter te komen welke smaken je lekker vindt.  

Wel of geen nicotine 

Wanneer je van een gewone sigaret bent overgestapt op een e-sigaret kies je waarschijnlijk voor een e-liquid met nicotine erin. Dit maakt de overgang gemakkelijker, want nicotine is de stof die er voor zorgt dat we verslaafd raken aan sigaretten en niet meer zonder kunnen. Toch zijn er ook veel e-liquids zonder nicotine. Deze zijn ideaal voor mensen die nog nooit gerookt hebben. Zij missen de nicotine immers niet.  

Dat is e-liquids 

We hopen dat je nu een beter beeld hebt van e-liquids. Om de vraag uit de titel te beantwoorden: het goedje is vrij eenvoudig! Het draait uiteindelijk allemaal op jouw persoonlijke voorkeuren, verder maakt het niet zoveel uit welke e-liquid je kiest. We wensen je alvast veel dampplezier en hopen dat je jouw favoriete liquid snel gevonden hebt! 

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.