Autograph

Autograph artikelsite

Een nieuwe stapelaar aanschaffen? Bekijk hier de mogelijkheden:

2 min read

Een stapelaar is net zoals een pallettruck. Er kunnen een hoop verschillende pallets op worden geplaatst, maar een stapelaar zorgt ervoor dat deze pallets ook geplaatst kunnen worden op verschillende hoogtes. Het bedrijf Still verkoopt een groot scala aan stapelaars, waaronder elektrische. 

De pallettrucks zijn te gebruiken in elk magazijn, en zijn perfect om door smalle gangpaden heen te gaan. Ze kunnen horizontaal en verticaal de pallets verplaatsen, dus er hoeft weinig moeite gedaan te worden om een stapelaar te besturen.

Een elektrische stapelaar aanschaffen

De stapelaars van Still kunnen ook elektrisch aangedreven worden. Deze stapelaars zijn erg milieuvriendelijk, doordat er geen batterij gas wordt uitgestoten. Ook zijn ze vrijwel geluidloos, waardoor de stapelaars in combinatie met de ontbrekende batterij gas een groot stuk bijdragen aan de gezondheid van de werknemers. De stapelaars kunnen makkelijk worden opgeladen doordat er een ingebouwde lader in zit. Dit zorgt ervoor dat je de apparaten altijd kunt gebruiken.

Dit komt door de elektrische loodgel batterijen die er in zitten. Loodgel batterijen wil zeggen dat er een lood batterij in zit, met stroperig zuur. Een loodgel batterij is beter dan een gewone loodbatterij, doordat de accu beter bestand is tegen ontladingen.

Hoe vind je de goede stapelaar?

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden als je een stapelaar wilt aanschaffen. Kijk goed naar welke hoogte geschikt zal zijn voor de werkzaamheden die de stapelaar moet uitvoeren. Alle stapelaars zijn dus makkelijk te gebruiken, maar het is wel verstandig om rekening te houden met de draagkracht die de stapelaar moet hebben,

De stapelaars van Still, waaronder de elektrische stapelaars zijn veilig te gebruiken en vrij stabiel. Wel zijn ze licht van gewicht en kunnen worden bediend voor links- maar ook rechtshandigen. Op de website is hier meer informatie te vinden, mocht je advies nodig hebben om er zeker van te zijn welke stapelaar het beste past.