Autograph artikelsite

Code 95 halen? Voor alle beroepschauffeurs

Sinds kort is het verplicht voor beroepschauffeurs om in het bezit te zijn van een geldige Code 95. Zonder deze codering is het wettelijk niet meer toegestaan om de weg op te gaan en het beroep te beoefenen. Gelukkig is het absoluut niet moeilijk om te slagen voor deze verplichte nascholing, Het is belangrijk om als beroepschauffeur scherp op de weg te blijven!

Vrachtwagen

Slaag ook met behulp van de meest ervaren instructeurs

Code 95 halen is mogelijk bij erkende verkeersscholen. Verkeersschool Wesseldijk biedt de mogelijkheid om dit te volgen wanneer maar gewenst. Volg dit bijvoorbeeld in de avonduren, weekeinde, of wanneer dan ook. Het is belangrijk om te kiezen voor een goede aanbieder om deze nascholing te volgen. Wesseldijk heeft een smetteloze reputatie op het gebied van rijopleidingen. Reken ook op een zeer aantrekkelijke prijs voor het halen van deze verplichte codering voor beroepsbestuurders.

Chauffeur

Deze nieuwe regelgeving is Europees bepaald

Dit verplicht alle beroepschauffeurs om 35 uur nascholing of meer te volgen. Iedere beroepschauffeur die een voertuig bestuurd waar een rijbewijs C of D voor benodigd is, moet deze cursus volgen. Het is dus echt belangrijk om dit niet te vergeten! Gelukkig zijn er mogelijkheden voor iedere beroepschauffeur die wilt slagen. Het enige wat deze hoeft te doen dus is 35 uur nascholing te volgen. Hierbij komen allerlei belangrijke verkeerszaken aan bod, denk hierbij bijvoorbeeld aan de veiligheid. Omdat in het verkeer veel veranderd, is het belangrijk om met de tijd mee te gaan. Als beroepschauffeur is het belangrijk om direct te kunnen reageren in moeilijke verkeerssituaties. De tijd om hier over te denken wanneer het zich voordoet is er niet. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn op moeilijke verkeerssituaties. Iedere beroepschauffeur krijgt hier wel eens mee te maken.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.