Autograph artikelsite

Tips om jouw huis veiliger te maken!

Jouw huis. Je hebt er hard voor gewerkt en al je dierbare spullen liggen er. Niet alleen je dierbare spullen, maar ook je familie woont er. Die wil je natuurlijk beschermen. Vooral als je in een buurt woont waar inbraken vaker voorkomen is het verstandig om maatregelen te nemen om jouw huis veiliger te maken. Je weet wat ze zeggen: voorkomen is beter dan genezen! Lees hier enkele tips om jouw huis veiliger te maken! 

Raam dicht, licht aan en deur op slot!

Je hebt deze vast wel vaker langs zien komen, maar toch wordt het vaak vergeten! De meest simpele manier om ervoor te zorgen dat jouw huis niet op de lijst van inbrekers komt te staan is om je ramen dicht te doen, een lichtje aan te doen en de deur op slot! Vooral een licht aan kan zoveel helpen tegen inbrekers. Zodra een inbreker denkt dat er iemand binnen aanwezig is zal deze het al niet meer proberen. Ze willen natuurlijk niet riskeren dat ze gezien worden of misschien wel gepakt worden. 

Camera’s

Heb je het bovenstaande al gedaan en heb je nog steeds last van inbrekers? Probeer dan te investeren in camera’s. Voor een goedkope optie kun je kijken naar dummy camera’s om inbrekers af te schrikken. Deze lijken net echt en kunnen erg effectief zijn. Mocht dit nog niet werken, schaf dan echte beveiligingscamera’s aan. Zo kun je met de beelden ook nog aangifte doen bij de politie. Wil je de daders op heterdaad betrappen? Door IP camera’s te gebruiken kun je altijd wanneer je wilt de beelden live bekijken. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er aan de hand is binnen en om jouw huis!

Alarmsysteem

Wil je echt voorkomen dat ze inbreken? Door een alarmsysteem aan te schaffen gaat op het moment dat de inbrekers jouw terrein betreden een alarm af. Dit zal ze zo afschrikken dat ze het niet eens zullen proberen. Daarnaast ben jij niet alleen op de hoogte als een alarm afgaat, maar ook de mensen die in jouw buurt wonen. Dit zal zeker aandacht trekken en dan gaat een inbreker zeker niet nog proberen te inbreken. Je hebt tegenwoordig ook alarmsystemen die je meldingen geven via jouw telefoon. Dus als je weg van huis bent kun je ook jouw huis in de gaten houden! Als je een alarmmelding krijgt, kun je meteen contact opnemen met de politie en de dief op heterdaad betrappen!

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.