Autograph

Autograph artikelsite

Snel fysio na blessure

2 min gelezen

Een blessure opgelopen en snel toe aan behandeling? Kijk eens op fysiotherapieclaessensvanderijt.nl. Deze fysiopraktijk is gevestigd in Veldhoven aan de Sterrenlaan 2. Ze hanteren ruime openingstijden waardoor ze kunnen garanderen dat jij binnen 24 uur na het oplopen van je blessure aan afspraak kunt hebben bij deze fysio. Ga naar fysiotherapieclaessensvanderijt.nl voor de contactgegevens, zoals het telefoonnummer en het emailadres om direct een afspraak te kunnen maken. Ze zijn iedere dag van de week geopend, behalve op zondag. Op zaterdag zijn ze dus ook bereikbaar.

Openingstijden van de fysio

De ruime openingstijden zorgen ervoor dat ze hun patiënten op korte termijn een afspraak kunnen laten maken. Van maandag tot en met vrijdag openen ze namelijk al om half 8 in de ochtend. Je zou dus ook voor je werk of school al langs kunnen bij fysiotherapieclaessensvanderijt.nl. De eerste drie dagen van de week sluiten ze pas om half 10 ’s avonds, dus ook na je werk of studie heb je genoeg tijd om langs te gaan. Op donderdag en vrijdag sluiten ze om zes uur ’s avonds. Op zaterdag is dit nog een uur eerder.

Effectieve behandelingen met doelen

Fysiotherapieclaessensvanderijt.nl is ooit begonnen als specialist op het gebied van sportfysio. Deze aanpak nemen ze ook mee in hun andere behandelingen. Samen stel je een behandelplan op met een bepaald doel, bijvoorbeeld pijnloos bepaalde dingen kunnen doen of vermindering van bepaalde klachten. Met minder behandelingen die wel effectief zijn, werk je op die manier naar je einddoel. Voor meer informatie en contactgegevens ga je naar de website fysiotherapieclaessensvanderijt.nl.