Autograph

Autograph artikelsite

Aankoop vastgoed in Malaga Costa del Sol: hier moet je op letten

1 min read
aankoop vastgoed malaga costa del sol

Malaga aan de Costa del Sol is een prachtige plaats om te wonen. Niet voor niets is het ook zo’n populaire vakantiebestemming. De kans is ook groot dat het vastgoed in Malaga alleen maar meer waard wordt. Wil je hier gaan wonen of in vastgoed investeren? In dit artikel lees je waar je op moet letten bij aankoop vastgoed Malaga Costa del Sol.

aankoop vastgoed malaga costa del sol

Nederlandse aankoopmakelaar

Het kan verstandig zijn om de hulp van een aankoopmakelaar in te schakelen bij het zoeken naar vastgoed in Malaga. De aankoopmakelaar weet precies waar hij moet zoeken en kan je helpen met alle administratieve taken rondom de aankoop vastgoed Malaga Costa del Sol. Je kunt het beste kiezen voor een Nederlandse aankoopmakelaar, zodat je geen last hebt van een taalbarrière.

Belastingen

Als je vastgoed koopt in Spanje, moet je ook jaarlijks belastingaangifte doen in dit land. Houd hier rekening mee bij het kopen van vastgoed en laat je hierover goed informeren. In sommige gevallen heb je ook een NIE-nummer nodig, bijvoorbeeld als je naar Spanje gaat verhuizen. Dit is het Spaanse BSN-nummer. Een aankoopmakelaar kan je hier vaak ook meer over vertellen.