Autograph artikelsite

Wat is slimme verlichting?

Je hebt er vast al eens vaker van gehoord: slimme verlichting. Sinds de laatste jaren is slimme verlichting steeds populairder geworden en hebben sommige mensen de traditionele gloeilamp voorgoed weggegooid. Ben je van plan om slimme verlichting te kopen of onderzoek je nog de mogelijkheden? In dit artikel vertellen we je graag meer over deze vorm van verlichting en welke voordelen het met zich mee brengt!

Gebruiksgemak

Zoals we net al benoemden is slimme verlichting razend populair. Dit komt doordat dit soort verlichting veel makkelijker te bedienen is. Slimme verlichting kun je namelijk koppelen aan een aap, waardoor je dus met één druk op de knop al je verlichting in huis kunt bedienen. Zo hoef je dus niet meer op te staan uit je stoel om naar de muur te lopen en het licht te dimmen, maar hoef je alleen maar je telefoon erbij te pakken en de app te openen. In deze app kun je allerlei functies aangeven, zoals de kleur van het licht, maar ook de lichtintensiteit. Dit vergemakkelijkt dus het hele proces van verlichting in je huis.

Welke lampen kopen?

Er bestaan diverse merken verlichting die slimme lampen aanbieden, zoals Philips Hue. Je kunt kiezen voor losse lampen Philips Hue of een starterspakket, waar van alles in zit. Als je wilt investeren in slimme verlichting zul je een kastje moeten hebben of een bridge, waarop je de losse lampen kunt aansluiten. Zo kun je diverse groepen verlichting creëren in huis. Dit is ideaal! Zo kun je een groep maken voor het licht in de woonkamer, of een lichtgroep voor boven. Hiernaast biedt Philips Hue ook diverse accessoires. Denk maar aan een schakelaar voor op de muur, bewegingssensor en zelfs slimme lichtstrips! Kijk eens op internet wat de mogelijkheden voor jouw thuissituatie zijn en lees je goed in!

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.