Autograph artikelsite

Content & Online marketing

Wilt u meer traffic trekken naar uw website? Wilt u hiervoor meer leren over Content en Online marketing? Een online marketing consultant kunt u direct meer leren hierover! Eerst zelf verder op onderzoek uit? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres! Google werkt namelijk met RankBrain en andere Machine Learning programma’s die websites een bepaalde score geven. Hierbij spelen diverse zaken een belangrijke rol. Met een hoge score van RankBrain krijgt een hogere positie in de zoekmachine van Google en met een lagere score een lagere positie. U streeft uiteraard naar de hoogste score én de hoogste positie. Op deze pagina wordt daarom voornamelijk gefocust op de factoren die on-page zijn, zoals de content. Dit is een extensie van SEO of zoekmachine optimalisatie en hebben een zeer grote invloed in hoeverre Google uw pagina beoordeelt. Wilt u meer weten over Content en online marketing? Lees dan snel verder om uzelf hierover te informeren!  

Zoekmachine optimalisatie 

 Bij SEO of zoekmachine optimalisatie is het belangrijk om relevante content te schrijven. De algoritmes van de zoekmachines van Google nemen namelijk in acht welke content het best aansluit op de zoekwoorden van een gebruiker. Dit wordt gedaan om de gebruiker zo goed mogelijk te helpen. De waarde van een website wordt daarom gemeten in de vorm van goede ervaringen en andere facetten die belangrijk zijn in online marketing. Het is daarom aan te raden om uw site regelmatig te voorzien van interessante blogs die passen in het vakgebied waarin u opereert. Google houdt hier namelijk van.  

Content is koning bij online marketing 

 Zoals hierboven is aangegeven is het bij online marketing van groot belang om relevante content te plaatsen op uw website voor de hoogste positie binnen Google. Bij relevante content in online marketing kunt u denken aan blogs, SEO- en/of Linkbuildingteksten. Linkbuilding teksten zijn teksten die op andere websites worden geplaats en doorlinken naar uw eigen website. Visueel kunt u hierbij een soort van spinnenweb voorstellen met in het midden uw eigen website. Alle losse draadjes die leiden naar het midden kunnen worden gezien als Linkbuilding teksten. SEO teksten zijn teksten op uw website, waar bijvoorbeeld belangrijke informatie op staat. Bij blogs toont u aan dat u over voldoende kennis beschikt en dit wil delen met de bezoekers.  

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.