Autograph

Autograph artikelsite

De grootste trends op het gebied van bruidsmode

2 min read
bruidsmode

Jouw bruidsjurk moet natuurlijk niet alleen perfect passen bij je figuur en je persoonlijke smaak, je zoekt natuurlijk ook graag naar een trendy jurk. Dit jaar zijn er een aantal leuke trends die zeker het overwegen waard zijn voor jouw grote dag. We hebben de drie meest populaire trends voor je op een rijtje gezet.

Een romantische look met een jurk van kant

Jurken van kant domineren dit jaar nog steeds het modebeeld als het aankomt op bruidsmode. Hierdoor zorg je voor een romantische look en je voelt je op en top vrouw. Ook is er enorm veel keuze op het gebied van het type kant en je kunt je look helemaal compleet maken met een sluiter met details van kant. Wil je er zeker van te zijn dat de complete look helemaal in balans is? Laat je dan een keer informeren door een ervaren styliste in een bruidswinkel.

bruidsmode

Een klassieke look met een aangesloten jurk van satijn

Een andere opvallende trens is een jurk van satijn. Dit zorgt voor een klassieke look en de jurk oogt enorm stijlvol. Op het gebied van de pasvorm is er enorm veel keuze. Denk hierbij aan een strakke Mermaid of een prachtige A-lijn. Heb je op dit moment al een bepaald silhouet in gedachten die je graag een keer wilt passen?

Een sexy look met een lage rug, een split in de rok of een laag decolleté

Van oudsher zorgen trouwjurken voor de nodige bedekking. Zowel de nek, de schouders als de benen zijn altijd bedekt geweest. Vandaag de dag mag de jurk natuurlijk een echte showstopper zijn en mag je gerust wat huid laten zien. Ga bijvoorbeeld voor een sexy look met een lage rug, een split in de rok of een laag decolleté.

More Stories