Autograph artikelsite

Wat als je een miljoen wint?

Kijk dat is een leuke vraag om over na te denken. We hebben allemaal dromen en fantaseren over wat we zullen doen als we oneindig veel geld hebben. Misschien wel een boot, nieuw huis of toch dat onbewoonde eiland kopen? Hieronder geven wat we mogelijkheden wat je met een miljoen euro kan doen.

Top ideeën

Spenden als een koning. Daar ben jij goed in, dat weten we zeker. Wat zou dat een lekker gevoel zijn als je een miljoen euro op de rekening hebt staan. Nu kan je eens lekker gaan shoppen zonder een schuld gevoel te hebben dat je nieuwe jas toch eigenlijk te duur was. Ga eens naar de PC Hoofdstraat in Amsterdam en leef als een echte miljonair. Nieuwe schoenen, nieuwe jas, nieuwe tas, doe eens gek.

Een ander leuk idee is het kopen van een mooie auto. We hebben nog wel een tip: de nieuwe Mercedes G, een dikke auto waar jij in opvalt. Wedden dat iedereen naar je om kijkt als je even gas geeft in de straat. Als je wilt kan je zelfs door een muur rijden, je hoeft het niet te doen, we zeggen alleen dat het kan.

Sparen tot die miljoen

Blijven dromen geeft hoop, maar wellicht heb jij mooie plannen om die miljoen euro bij elkaar te boksen. Wat we zeker weten is dat de kans dat je een miljoen wint bij een loterij heel erg klein is. Daarom kan je beter de vriendenloterij opzeggen, dan heb je in ieder geval al dat bedrag bespaart en ben je al een stapje dichter bij die miljoen. Stel doelen voor jezelf en bespaar op die onzinnige uitgaven. Echte miljonairs werken hard voor hun geld en laten we eerlijk zijn: de meeste mensen winnen geen miljoen. Als je eenmaal die miljoen bij elkaar hebt gespaard door hard werken, dan verdien jij het om die euro’s te laten regenen.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.