Autograph artikelsite

Plaatmateriaal voor buiten

Hout is een mooi en natuurlijk materiaal, tevens is het te krijgen in verschillende kleuren. Maar het schilderen ervan is natuurlijk ook mogelijk, nadeel is alleen dat het niet geschikt is omdat het vocht opneemt. Ga je houten platen onbehandeld gebruiken, zul je ervaren dat je na verloop van tijd de platen moet vervangen omdat deze zijn uitgezet. Met multiplex buitenkwaliteit heb je dit probleem niet, deze platen zijn speciaal verlijmd.

multiplex buitenkwaliteit

Blootstaan aan weersomstandigheden

Bij het aftimmeren van een gevel of het overstek van een gebouw, krijgt beplating te maken met vocht en andere weersomstandigheden. Waar normale platen uitzetten en uiteindelijk gaan rotten door vocht, met multiplex buiten kwaliteit platen weet je zeker dat je een mooie afwerking hebt. Door de platen te schilderen kun je nog een extra beschermlaag creëren op de platen.

Bestel op maat de plaatmaterialen

In de webshop van mulitiplexoutlet.nl kun je niet alleen multiplex buitenkwaliteit op maat bestellen, ook de andere plaatmaterialen kun je eenvoudig door het bedrijf laten zagen. Je voorkomt hiermee niet alleen dat je geen zaagafval hebt, je werkt ook sneller en eenvoudiger. Voor informatie over het op maat zagen van de platen kun je contact opnemen met de website.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.