Autograph

Autograph artikelsite

Mooi verbouwen

1 min read
decoratie folie

Mooi verbouwen, waar slaat dat nu weer op zul je wel denken toen je deze titel las. Verbouwen is toch alles behalve mooi. Met al dat stof, lawaai en geluid is er niets prettigs aan. Dat is inderdaad zo, maar toch kun je op vrij gemakkelijke manieren je verbouwing wel mooier laten ogen, bijvoorbeeld door decoratie folie.

Wat is nu decoratiefolie? Eigenlijk is decoratie gewoon een façade die je kunt gebruiken om het van je winkel of bedrijfspand te veranderen zonder al te moeilijke ingrepen. Je kan decoratie folie op allerlei ondergronden toepassen.  Veruit de meest gebruikte vorm is als raambekleding, maar ook op wanden kan het toegepast worden. 

Waarom zou ik decoratie folie willen gebruiken?

Maar oké leuk, hoor ik je nu denken, maar waarom zou ik moeite en tijd besteden aan het decoreren van een bouwval. Goed punt! Veruit de belangrijkste reden is vaak als advertentie. Veel bouwbedrijven gebruiken decoratie folie om alvast een vooruitblik te bieden op het uiteindelijke resultaat. Op deze manier kan een makelaar het ook gebruiken om nieuwbouwprojecten aan te prijzen. 

Voor bijvoorbeeld winkels heeft het ook wel degelijk nut. Stel je voor je bent je winkel aan het verbouwen, maar wilt wel open blijven. Door decoratie folie kun je laten merken dat je bedrijf nog steeds in business is.