Autograph

Autograph artikelsite

Klimtoestel moet veilig zijn

1 min read
klimtoestellen

Als ouder van een kind op de basisschool wil je dat het kind kan genieten van het schoolplein. Het is dus belangrijk dat er ook wordt gekeken naar de veiligheid. Neem bijvoorbeeld al de nieuwe toestellen die nu beschikbaar zijn. Ze worden steeds een stukje mooier en zelfs wat innovatiever, maar het is wel zo dat er ook moet worden gekeken naar het feit of deze klimtoestellen veilig zijn. De ouder wilt dit graag weten en gaat ervan uit dat de school alles grondig heeft nagekeken voor mogelijke fouten.

Veiligheid is een garantie

De scholen zijn natuurlijk ervan op de hoogte dat veiligheid hoog in het vaandel moet zijn daarom kiezen zij ook voor toestellen die goed zijn getest en ook van een bepaalde kwaliteit zijn. Zo wordt het alleen maar simpeler voor de scholen om dit uit te leggen aan de ouders van kinderen. Deze ouders willen natuurlijk altijd weten of de kinderen wel veilig genoeg zijn.

De school biedt hier een garantie op en neemt ook verantwoordelijkheid. Je kunt als ouder dus gerust zijn en ervan uitgaan dat de kwaliteit van alle toestellen op het schoolplein en vooral de klimtoestellen toch wel zeer hoog en betrouwbaar is. Je hebt dus geen zorgen als ouder wanneer de school goede keuzes maakt.