Autograph artikelsite

Je huis verkopen in Rotterdam? Dat kan!

Je huis verkopen in Rotterdam gaat gemakkelijker met de hulp van Voorberg NVM Makelaars. Dit komt omdat je door alle nodige stappen van het verkopen van je huis wordt geholpen.

Waarom Voorberg NVM Makelaars?

Voorberg NVM Makelaars is een makelaarskantoor wat al sinds 1984 bestaat. Hierdoor hebben wij veel vertrouwen opgebouwd en ook vele opdrachten gekregen door onder andere ontwikkelaars, corporaties, notarissen, accountants en natuurlijk particulieren. Daarnaast heeft Voorberg NVM Makelaars een klantwaardering van een 9,1 gekregen door onder andere de bereikbaarheid, deskundigheid, proactiviteit en service tijdens het verkopen van huizen in Rotterdam. Per jaar verkoopt Voorberg NVM Makelaars 260 huizen, tegen de hoogste prijs in gemiddeld 25 dagen. Daarmee zijn wij de echte specialist op de Rotterdamse woningmarkt.

Woningmarkt

Welke stappen worden er genomen?

Om je huis te verkopen in Rotterdam moet er om te beginnen natuurlijk een goede vraagprijs worden bepaald. Hiervoor komt een van de makelaars van ons bij jou thuis langs om kennis te maken en de waarde van je huis te bepalen. Aan de hand van andere, onlangs verkochte, woningen en de waarde van je huis wordt uiteindelijk de correcte vraagprijs vastgesteld. Daarna zal de verkoopstrategie samen met jou bepaald worden en wordt jouw huis door professionele fotografen vastgelegd. Deze prachtige foto’s worden, nadat een preview is gedeeld met wel 7000 Facebookvolgers, samen met een presentatietekst gedeeld op de website van Voorberg NVM Makelaars en op Funda. Het organiseren en verzorgen van bezichtigingen wordt ook door ons gedaan en in onderling overleg kunnen wij zelfs de onderhandelingen professioneel voor je voeren. En als het verkopen van je huis gelukt is, wordt de afhandeling van de juridische aspecten voor je gedaan. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is aanwezig zijn bij de eindinspectie, je woning overdragen bij de notaris en vieren dat je huis verkocht is.

Wil jij ook zo gemakkelijk jouw huis verkopen in Rotterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.