Autograph

Autograph artikelsite

Het belang van disruptive technology

1 min read
Disruptive technologie

De wereld verandert ongelooflijk snel. Door de opkomst van het internet is het zelfs mogelijk om in contact te komen met personen aan de andere kant van de wereld. Het internet zorgt dus ook voor de opkomst van steeds meer innovaties. 

Vaak zijn het de wat oudere bedrijven die zuchten en steunen bij de gedachte aan verandering. Om mee te komen met alle nieuwe ontwikkelingen is dit toch echt van groot belang. Als een onderneming niet meebeweegt met de veranderingen in de maatschappij zal het snel haar deuren kunnen sluiten. Echter betekent dit ook dat het omgekeerde kan worden verricht. Zo kan een bedrijf kop lopen en dus ook de maatschappij veranderen door middel van het gebruiken van disruptive technology

Wat zal dit betekenen voor bestaande bedrijven?

Voor van bedrijven van elke omvang is innoveren van belang. Een aantal goede voorbeelden van de implementatie van disruptive technology zijn spotify en uber. Zij hebben een compleet nieuwe standaard weten te creëren voor de ervaringen van hun klanten. 

Voor de meeste andere bedrijven is het gemakkelijker om op een andere manier innovatie te implementeren. Met de hulp van data innovatie is het mogelijk om mee te gaan in deze nieuwe stroom van ontwikkelingen en zo ook meer klanten tevreden te stellen. 

More Stories