Autograph

Autograph artikelsite

De dakdekker Schiedam inschakelen

1 min gelezen
Groen-dak

Sinds kort hebben wij een nieuwe woning gekocht en hiermee ook de nodige klussen op onze hals gehaald. Bij de aankoop wisten wij dat er een nieuw dak op het huis moest komen, daar was de aankoop prijs ook naar. Daarom hebben wij de nodige informatie aangevraagd bij de dakdekker in Schiedam. De naam van dit bedrijf is de Dakinnovator. Dit bedrijf heeft veel kennis in huis en daarom wilden wij van hun diensten gebruik maken. Het leuke aan dit bedrijf is dat zij ook meer kunnen vertellen over een groen dak. Aangezien onze nieuwe woning een plat dak heeft, leek het mij geweldig om hier een soort terras op te maken meet veel groen.

Geweldig resultaat

Niet op alle platte daken kan je lopen of hier groen op plaatsen, dat moet eerst bekeken worden. Wat erg belangrijk is om te weten hoeveel ene dak kan dragen, maar daarmee kan de Dakinnovator bijzonder goed helpen.

Inmiddels hebben wij van ons platte dak een oase van groen kunnen plaatsen. Er is hier nu zelf een klein terras op gemaakt waar wij heerlijk kunnen zitten. Neem contact op met dit bedrijf, wanneer jij ook een groen dak wilt hebben.