Autograph artikelsite

Fitness wordt steeds populairder

Misschien is het je wel opgevallen in je directe omgeving, misschien ook niet; maar fitness in Nederland wordt hedendaags alsmaar populairder. Steeds meer mensen in Nederland beginnen met fitnessen en stoppen hiermee zelfs met hun huidige sport die ze nu beoefenen. Vooral bij de voetballers zien we hier een grote verschuiving in terug. Steeds meer voetballers kiezen er voor om hun voetbalschoenen aan de wilgen te hangen en kiezen voor een abonnement op de sportschool om lekker te gaan fitnessen. Hoe zou dit nou komen, deze verschuiving? Wij hebben hier wel een idee over. Lees zeker verder als je benieuwd bent!

Opkomst sociale media


Nu de social media platforms zich over de laatste jaren steeds meer en meer ontwikkeld hebben, komt hier ook sociale druk bij kijken. Mensen posten louter alleen maar positieve dingen over zichzelf om te laten zien hoe goed ze het wel niet hebben. Tegenover je vrienden, volgers, tegenover iedereen eigenlijk. Mensen willen er dus goed uitzien en voelen de druk om te moeten sporten zodat ze er fit uit zien. Dit willen ze dan ook graag delen. Het zal je vast niet ontgaan zijn: het grote aantal fitness profielen op Instagram bijvoorbeeld. Heel veel mensen delen hier hun oefeningen en verdienen hier geld mee, vandaar ook enigszins de verschuiving te verklaren.

Hoe hou je het spannend?


Veel mensen klagen na een tijdje sporten wel dat de uitdaging weg begint te raken en kiezen voor een innovatief fitnessconcept. Een van die concepten is van Switch the Gym. Zij werken op basis van technologie en maken aan de hand van die data speciale training programma’s op maat zodat jij je fitness vorderingen gemakkelijk bij kunt houden en weet waar je staat in je ontwikkelen. Dit wordt steeds populairder in Nederland bij de sportscholen.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.