Autograph artikelsite

Beschermen van muur en pijlen tijdens het darten

Darten is een leuke sport om te beoefenen maar als je zelf een dartbord aan de muur hebt hangen of je in je kroeg of kantine een bord gebruikt wil je natuurlijk niet dat de muur beschadigt als er pijlen naast het bord terecht komen. Om beschadigingen te voorkomen kun je daarom kiezen voor de aanschaf van een dartbord ring

Voorkom een beschadigde muur of pijlen

Een dergelijke ring staat ook bekend onder de naam dartbord surround. De ring is bedoeld om de muur te beschermen tegen gaatjes maar ook voor de bescherming van de pijlen zelf. Als je een keertje naast het bord gooit krijg je snel putjes of gaatjes in de muur maar slijt ook de punt van de pijl veel sneller of breekt zelfs af. 

Keuze uit diverse soorten dart ringen

Bij Dartshopper.nl kun je ook terecht voor surrounds. Deze worden gemaakt van hoogwaardig materiaal en passen om ieder dartbord, ongeacht wat voor merk je hebt. Je maakt ze eenvoudig vast zodat je er snel mee aan de slag kunt. Je hebt de keuze uit twee soorten ringen. Dit zijn de ringen die uit één geheel bestaan en de ringen uit vier delen. Professionals maken vooral gebruik van ringen uit één geheel terwijl de ringen in delen ook zeer geschikt zijn voor beginnende spelers. De ringen uit delen bevestig je eenvoudig om het bord heen en zijn voordeliger in aanschaf dan de ringen uit één geheel. Je kunt kiezen uit verschillende merken en uitvoeringen als je een dergelijke ring wilt aanschaffen. 

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.