Autograph

Autograph artikelsite

Hét merk voor slippers en sandalen

2 min gelezen

Ben jij op zoek naar slippers en/of sandalen waar je de hele dag moeiteloos op kunt staan en lopen? Die zelfs na verloop van tijd nóg beter aanvoelen doordat ze zich vormen naar de anatomie van jouw voet? Neem dan vooral eens een kijkje in het assortiment van Birkenstock. In de wereld van slippers en sandalen is Birkenstock hét meest bekende merk. Maar, wist je dat Birkenstock wereldwijd zo populair is dat ze zelf in de top 5 staan van footwear merken? Birkenstock werd opgericht in 1774 en is in de jaren gegroeid tot één van de grootste footwear merken ter wereld. Zo groot, dat maar liefst 1 op de 4 mensen die in Duitsland werkt in de schoenenindustrie, werkt bij Birkenstock.

Slippers en sandalen die voelen als een tweede huid

Eén van de dingen die Birkenstock zo bekend heeft gemaakt is de manier waarop de slippers en sandalen voelen. Dit heeft te maken met de materialen die gebruikt worden, waaronder natuurlatex en suède. Deze combinatie zorgt voor een ultiem comfortabel gevoel. Dragers van Birkenstock refereren hierdoor ook wel eens naar dat ze aanvoelen als een tweede huid. Of je nou op vakantie bent in een tropisch land of ze thuis draagt. De slippers en sandalen van Birkenstock zijn geschikt voor iedereen en voor elk moment.

Een uniek & professioneel voetbed

Wist jij dat het maar liefst 117 productiestappen kost om een slipper of sandaal te maken? Het feit dat het maken van een product van Birkenstock zoveel stappen vereist geeft maar weer aan hoe verfijnd en ontwikkeld ze zijn. Het onderdeel dat de meeste stappen vereist is toch wel het voetbed. Dit anatomische voetbed brengt ultiem comfort met zich mee doordat hij jouw gewrichten en rug ontlast. Daarnaast vormt hij zich na verloop van tijd naar jouw voet. Dit zorgt ervoor dat het comfort in de loop der tijd alleen maar meer wordt.