Autograph artikelsite

Wat is e-liquid en waar wordt het voor gebruikt?

De term heb je misschien wel eens gehoord, zeker als je een roker bent: e-liquid. Deze term is nauw verbonden met de e-sigaret. Je kunt de ene immers niet gebruiken zonder de ander.

Wat het is

E-liquid s een vloeistof die gebruikt wordt om een e-sigaret mee te vullen. De vloeistof wordt met een verdampsysteem in de tank van een elektrische sigaret verdampt. Hierna kan de gebruiker van de e-sigaret deze damp inhaleren. Alle e-liquids hebben een eigen smaak en kwaliteit.

Zelf maken of kopen

Er zijn letterlijk honderden soorten liquids om uit te kiezen. Sommige bevatten nicotine, anderen niet. Sommige smaken simpelweg naar tabak, anderen naar appel of drop. Je kunt liquids bovendien zelf maken. Als je geen zin hebt in die standaard smaken dan zijn er setjes die je kunt kopen om verschillende smaken te combineren en ontwikkelen. Mensen die regelmatig elektrisch roken vinden dit soms leuk om te doen. 

e-liquid kopen

Let op de hoeveelheid

Roken is schadelijk, maar elektronisch roken is dat ook. Wel minder schadelijk dan echte sigaretten, overigens. Zorg dat je altijd e-liquid van goede kwaliteit hebt om onnodige schade aan je lichaam te voorkomen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.