Autograph artikelsite

De perfecte lustrumreis georganiseerd

reizenHet bedrijf waar ik werk bestond 10 jaar. Mijn werkgever wilde dit jubileum groot vieren en daarom kwam hij op het idee om het personeel te bedanken voor de inzet en de passie die iedereen voor het bedrijf heeft. Aan mij is gevraagd om de lustrumreis te organiseren. Het leek mij heel erg leuk om te doen, omdat ik zelf ook mee ga op vakantie.

Organisatie

Voor zo’n grote organisatie is het wel ingewikkeld om een goede reis te organiseren die iedereen ook echt leuk gaat vinden. Het voordeel van zo’n grote groep is wel dat er dus korting geregeld kan worden en daarom leek het mij een goed idee om te informeren bij verschillende bedrijven wat het ongeveer ging kosten.

De lustrumreis kon bij verschillende bedrijven helemaal geregeld worden en mijn werkgever heeft daarom een leuke reis uitgekozen naar een warm land. Tijdens de reis zouden wij ook nog een aantal activiteiten gaan doen.

Mijn werkgever heeft het personeel verteld over de lustrumreis en het personeel was heel erg enthousiast. Alles zou geregeld worden en iedereen was ontzettend blij met de reis.

Over een aantal weken gaan wij op reis en ik ben benieuwd!

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.