Autograph

Autograph artikelsite

Lean six sigma

2 min read

Als u aan samenwerkingen denkt, denkt u aan lean six sigma. Lean six sigma zorgt ervoor dat u en uw partnerbedrijf samen een goede toekomst tegemoetkomen. We kunnen ervoor zorgen dat u het goed doet en dat er geen stappen gemist worden. We kunnen allemaal wel samenwerkingen gebruiken en zeker als het gaat om bedrijven die zich willen uitbreiden.

Hoe breid ik mijn bedrijf uit met een samenwerking?

Het ene bedrijf is het andere niet. Wilt u ervoor zorgen dat u eerst alles op een blaadje schrijft waar uw bedrijf voor staat en waarmee ze niet mee willen samenwerken. We kunnen namelijk van uw kwaliteiten zien welk bedrijf het beste bij u en uw bedrijf past. Uiteraard ontmoeten de directeuren van het bedrijf ook elkaar met een kennismakingsgesprek, zodat er een echte klik is tussen de bedrijven. Na het kennismakingsgesprek zullen we kijken wat voor samenwerking het gaat zijn. Samenwerking kan namelijk in financiële middelen zijn, maar ook als transport. Mocht u producten verkopen en u weet niet welk vervoer het beste dat uw producten naar de klant brengt dan kunnen we ervoor zorgen dat er een samenwerking plaatsvindt waar u zich prettig in voelt.

Vragen

Mocht u meer vragen hebben over deze samenwerking dan kunt u altijd voor meer informatie ons contacteren met ons eigen telefoonnummer of via onze email. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat alles goed afloopt tussen bedrijven, dus zullen wij dienen als een tussenpersoon die geen kant kiest. Wij van de lean six sigma kenmerken ons ook hierdoor. De lean six sigma is daarom ook een betere keuze als u wilt doorgroeien als bedrijf, maar u weet niet hoe. Lean six sigma staat altijd voor u klaar dus maakt u zich geen zorgen als we samenwerken met u en een concurrerend bedrijf. Het komt allemaal goed