Autograph artikelsite

Welke schoenen zijn de trend tijdens winter 2020 – 2021?

Schoenentrends zijn net zo veranderlijk als de trends voor kleding. Als je echt graag met de mode meegaat is het belangrijk om dit bij te houden. In één jaar is het weer heel anders. Wil je meer weten over de schoenentrends voor winter 2020 – 2021 en de DL Sport dames veterschoenen? Lees dan verder. 

Dames veterschoenen 

De DL sport dames veterschoenen zijn eigenlijk van alle tijden. Al in de jaren zestig van de vorige eeuw werd deze schoensoort gedragen. Het is een mooie schoensoort voor als je graag op platte schoenen loopt, maar dit wel combineert met een nette outfit. Ideaal voor op kantoor dus! DL geeft er wel een speciale twist aan. Maar naast de DL sport dames veterschoenen kan je ook nog denken aan loafers of enkellaarsjes. 

DL Sport dames veterschoenen

Loafers en enkelaarsjes

Loafers zijn ook lage schoenen. Deze zijn er niet met veters. Je schuift dus zo je voeten erin en je bent klaar om te gaan. Een paar jaar geleden waren ze nog oubollig. Nu zijn de loafers helemaal hip. Ze zijn verkrijgbaar in standaard lederlook, suède of in lakleer. Verder verkopen de merken loafers in alle kleuren. Enkellaarsjes zijn handig, leuk en in alle stijlen te koop. Stoere dames kiezen voor grove zolen met veters. Is je stijl meer gepolijst en chique? Kies dan voor de nette laarsjes met een dunne zool. 

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.