Autograph artikelsite

Online fotoboek ontwerpen

Je bent net op vakantie geweest en je hebt honderden, wel duizenden foto’s gemaakt. Of die foto’s van je kinderjaren liggen al tijden in de kast. We hebben het allemaal wel, foto’s waarvan we altijd al gezegd hebben dat het leuk zou zijn als je een fotoboek ervan maakt, maar het is er nooit van gekomen. Heel herkenbaar! Gelukkig bestaan er tegenwoordig allemaal handige ontwerptools waarmee je online een fotoboek kan maken. Super simpel, goedkoop en snel! Zo heb jij binnen no time jouw fotoboek in huis vol met herinneringen. Ben je ook benieuwd hoe en waar dat kan, lees dan vooral hieronder verder

Online laten bedrukken door Hema

Hema biedt een online service aan voor het laten afdrukken van foto’s. Dit kan per foto, maar het is ook mogelijk om er een boek van te maken. Fat is natuurlijk veel leuker, want dan heb je alles bij elkaar en is het overzichtelijk. Misschien wel een boek per vakantie of toch een fotoboek per levensjaar. Na een tijdje heb je een hele verzameling en kan je ze makkelijk uit de kast pakken. Toch makkelijk als je schoonouders op bezoek komen en je moet even zieltjes winnen.

Canva

De ontwerptool van Canva laat je gemakkelijk foto’s online ontwerpen en designen. Met de gratis templates hoef je alleen maar je foto’s in de juiste vakjes te slapen en hopsa je bent klaar. Helemaal opgemaakt en in het juiste formaat. Simpeler kan het eigenlijk niet.

Zelf ontwerpen

Ben jij creatief of wil je volledige de vrije ruimte? Ontwerp dan zelf je fotoboek door foto’s te laten afdrukken en ze gewoon in te plakken in een leeg boek. Zo weet je zeker dat alle foto’s gelukt zijn en het proces van het fotoboek maken is ook nog eens leuker. Lekker knutselen, knippen en plakken.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.