Autograph artikelsite

Leuke nail art voor elke gelegenheid

Eerdaags heb ik een feestje en daar wil ik mooi voor de dag komen. Niet alleen met leuke kleding en een flitsend kapsel, maar ook door mooie nagels dankzij nail art. Ik laat mijn nagels door een nagelstyliste van Xandéraa Nailcare zo mooi lakken met gel lak dat iedereen hier jaloers op wordt. Omdat het feest in een donkere ruimte is wilde ik nagels hebben die ook in het donker opvallen. Nagels welke in de Japanse nail-art worden gelakt. Bovendien wil ik op een paar nagels mooie steentjes laten zetten zodat ik zeker de blits maak.  nail-art

Verbluffend mooie nagels

Het eindresultaat was veel en veel mooier dan ik had durven hopen. Gelukkig dat deze nagellak er ongeveer 4-6 weken op blijft zitten, zo kan ik er nog lang van genieten.

Het feest was super gezellig en ik kan wel zeggen dat ik de blits heb gemaakt. Niet alleen met mijn kleding, maar zeker met mijn nagels, Iedereen heeft er bijna met open mond naar gekeken. Nadat ik voor de zoveelste keer had verteld waar ik deze nagels had laten zetten kon ik eindelijk van het feest genieten. Maar één ding is zeker, ik laat vaker mijn nagels lakken in de stijl van de Japanse nail-art.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.