Autograph

Autograph artikelsite

Groene hoed dames ode aan Ierland

2 min read

De Ieren staan bekend om hun bieren en natuurlijk St Patricks Day. De groene hoed dames is een ode aan deze mooie gezellige cultuur. Het wordt ook een mooie zomer voor de Ieren want zij komen als één van de eerste landen in Europa uit de Lockdown. Zij hebben daar geen avondklok en de bars en terrassen zijn gewoon open. Voor ons een teken dat het er echt om draait om zoveel mogelijk van jezelf neer te zetten binnen de industrie. Je hebt dan met een groene hoed dames wel echt een pareltje in handen met een ode naar de Ierse cultuur.

Ierland is een bierland

In Ierland hebben ze zo hun eigen cultuur en deze cultuur wordt vaak gezien als een alcoholistische cultuur. Helaas moeten wij constateren dat dit waar is. We worden namelijk ook getroffen met de cultuur en zien dan ook dat dit een echt gezellige cultuur is. Ze dragen vaak een groene hoed dames dus dit is ook de reden dat dit product nu is ontworpen door verschillende merken. Soms kan je liefde op een aparte manier tonen. Over het algemeen keuren wij deze methode zeker goed. Want op deze manier laat je zien hoe mode mensen bij elkaar kan brengen.

Ieren vinden de hoed mooi

We hebben wel eerst gevraagd aan de Ieren of we de groene hoed dames wel mochten maken. Alleen op die manier konden wij ons zelf verzekeren van een goed ontvangst van de Ieren zelf. Zij zijn natuurlijk trots op hun cultuur en als iemand er geld aan verdient dan moet dat wel even worden gezegd. De groene hoed dames is dus eigenlijk een soort van Ierse erfgoed. Het blijft een mooie hoed en er blijkt ook veel vraag naar te zijn. hopelijk wordt de groene hoed dames een grote hit in Ierland want in Nederland is iedereen al dol op dit prachtig product.