Autograph

Autograph artikelsite

De leukste herfst schoenen voor heren!

2 min read

Een mooi paar schoenen voor de winter is natuurlijk een grote must voor iedere man. Het uitzoeken van schoenen is enorm leuk. Minder leuk is vaak het uitzoeken van de schoen die je wilt hebben. Schoenen zijn namelijk enorm bepalend voor je look en ze zeggen veel over je. Je wilt natuurlijk wel een goede schoen aan je voet hebben. Wil je weten wat de leukste schoenen voor deze herfst zijn? Elferink Schoenen zet de leukste trends voor herenschoenen voor je op een rijtje!

Runner sneakers

Sneakers zijn altijd goed. Dit najaar gaan we vooral veel runner sneakers zien. Het is een mooi en sportief model schoen dat je eigenlijk overal wel onder kunt dragen. Je maakt met de runner sneakers iedere outfit casual en tijdloos. Draag bijvoorbeeld een mooi donkerblauw pak met een polo en draag de runner schoenen eronder. De meeste mensen kiezen voor een neutrale kleur. Deze kleuren zijn grijs, beige, wit en zwart. Je kunt er ook voor kiezen om een veelkleurige sneaker te kopen. Denk daar wel goed over na, want deze zijn moeilijker te stylen. 

Chelsea boots

Een andere schoen die je deze winter veel gaat zien is de chelsea boot. Deze schoen is eigenlijk, net als de sneaker, nooit van het podium af geweest. Het is echt een klassieker die je de afgelopen jaren veel voorbij hebt zien komen. De laarzen zijn dit najaar echter wel populairder dan ooit. De schoen geeft je outfit een stoere, maar ook een casual look. Daarnaast lopen de enkellaarzen enorm fijn en trek je ze eenvoudig aan en uit.