Autograph

Autograph artikelsite

Bruine westernlaars in de films

1 min read
bruine westernlaars

In alle grote western films is de bruine westernlaars toch wel te bewonderen. Dit iconisch stukje mode blijft toch altijd wel terug komen en zo ook in de mode van deze tijd. De mode is iets wat vaak veranderd het is dus misschien een beetje opmerkelijk dat dit stukje mode nog wel blijft bestaan in de schoenenkasten. Het enige verschil is dat deze laars nu meer wordt gedragen door vrouwen dan door mannen. Je zult niet gauw mannen in een westernlaars buiten zien lopen terwijl vrouwen deze zeker nog vaak dragen.

De films brengen de mode terug

Het is allang bekend dat mode veel inspiratie haalt vanuit films, deze films zijn dus eigenlijk wel bepalend voor de kleren die wij dragen. De kleding die wordt gedragen in western films worden natuurlijk niet allemaal overgenomen in het straatbeeld. Voor één of andere is vooral de bruine kleur van de laars zeer aantrekkelijk.

Vrouwen geven ook aan dat ze de laars goed kunnen matchen en dus op die manier niet ver hoeven te zoeken voor alternatieve laarzen. Het is wel zo dat de prijzen van deze laarzen ook vaak wat fluctueert en modehuizen spelen vaak in op de populariteit van een bepaalde film waar het product wellicht in voor komt.