Autograph

Autograph artikelsite

Lokale seo gevonden

1 min read
logo-rp

logo-rpHet bedrijf waar ik werk heeft sinds kort een nieuwe website. De website is helemaal nieuw, omdat het bedrijf een andere naam heeft gekregen. Een van de problemen van de website was dat deze niet goed gevonden werd door de zoekmachines. Voor het bedrijf waar ik werk is dit een groot probleem, omdat een groot gedeelte van de klanten geworven werd dankzij de website.

Oplossing

Voor het probleem ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Al eens eerder heb ik zoiets geregeld en toen heeft een online marketingbureau het op kunnen lossen. Het online marketing bureau heeft toen de lokale seo verzorgd.

In een bestandje had ik de naam van het bedrijf nog staan namelijk “Regiopromotor”. Dit bedrijf heb ik benaderd met de vraag wat zij voor ons zouden kunnen betekenen en wat dit ongeveer ging kosten.

Al snel kreeg ik een mailtje terug met een uitnodiging voor een gesprek. Het leek mij een goed idee en daarom ben ik langs gegaan bij het bedrijf. Tijdens het gesprek is mij een voorstel gedaan en dat voorstel heb ik ook weer voorgesteld aan mijn leidinggevende.

Het werd allemaal goedgekeurd en Regiopromotor is daarom nu druk bezig met de lokale seo!